MPS Florimark CDG ISO Fairtrade

Missie & visie

Missie
Onze missie is met behulp van ons hoog gekwalificeerd en gemotiveerd team onze klanten op een efficiënte en gestructureerde wijze te bedienen en te  voorzien in hun behoefte naar kwalitatief hoogstaande sierteeltproducten, waarbij veel aandacht wordt besteed aan duurzaam, maatschappelijk verantwoord ondernemen en zorg voor het milieu.

Visie
Wij streven naar een perfect kwaliteit- en serviceniveau voor al onze producten, activiteiten en processen. Betrouwbaarheid én continuïteit spelen hierbij een belangrijke rol.

Samen kleur geven aan de wereld
Een nauwe samenwerking met onze handelsrelaties staat bij Pfitzer hoog in het vaandel. Door ketenintegratie wordt u maximaal betrokken bij onze bedrijfsprocessen. Hierdoor weten wij optimaal op uw wensen in te spelen.

Met behulp van een eigen ontwikkeld geavanceerd automatiseringsysteem is het mogelijk diverse gegevens overzichtelijk en snel uit te wisselen. Ook is er een klantvriendelijk online digitaal bestelsysteem waar afnemers snel en gemakkelijk hun bestellingen kunnen plaatsen.

“Wij zijn een maatschappelijk betrokken onderneming en hechten veel waarde aan mens en milieu. Duurzaam geteelde producten hebben bij ons “een streepje voor!”