MPS Florimark CDG ISO Fairtrade

Controle

Voor zowel de dienstverlening als het productniveau staan kwaliteit en service hoog in het vaandel, waarbij ook aandacht is voor mens en milieu. Alle bedrijfsprocessen zijn zo ingericht dat kwaliteitsbeheersing- en controles voortdurend en op efficiënte wijze kunnen worden uitgevoerd. Wij maken gebruik van een zeer geavanceerd en geheel op onze relaties afgestemd automatiseringssysteem, waardoor iedere stap, van bestelling tot het afleveren van het eindproduct, gestructureerd verloopt en gecontroleerd kan worden. Wij beschikken dan ook over de volgende certificeringen:

  • ISO 9001:2015
  • MPS-Florimark Trade
  • Max Havelaar Fair Trade Products

MPS-Florimark Trade en ISO 9001:2015
Door het certificaat MPS-Florimark Trade en ISO 9001:2015 onderscheiden wij ons als topleverancier met een betrouwbare reputatie en een vooruitstrevend kwaliteitsbeleid.

MPS-Florimark Trade geeft aan dat we op het gebied van kwaliteitszorg, traceerbaarheid, milieu en ketenkwaliteit aan strenge eisen voldoen. Daarmee worden de hoge kwaliteitseisen van inkoop tot aflevering gewaarborgd. Wij garanderen u de gewenste kwaliteit en maximale betrouwbaarheid van geleverde producten en diensten.

ISO 9001:2015 bestempelt onze geperfectioneerde bedrijfsvoering. Alle procedures en processen binnen het bedrijf zijn gestructureerd vastgelegd, controleerbaar en perfect op elkaar afgestemd.

Max Havelaar Fairtrade
Wij zijn leverancier van producten met het Max Havelaar Fairtrade keurmerk.
Kleine boeren krijgen zo een eerlijke prijs voor hun producten, zodat zij zélf een betere toekomst op kunnen bouwen. Daarnaast biedt een goede prijs ruimte voor fatsoenlijke arbeidsomstandigheden en milieuvriendelijke productie. Pfitzer streeft naar een assortiment met zoveel mogelijk duurzaam gekweekte artikelen!

“Pfitzer staat voor betrouwbaarheid, uitstekende kwaliteit, service en
heeft oog voor mens en milieu!”