MPS Florimark CDG ISO Fairtrade

Assortiment

Wij leveren een kwalitatief hoogwaardig en breed assortiment aan snijbloemen, handgebonden boeketten, tuin-, kamer- en potplanten en accessoires afgestemd op uw specifieke wensen.

Snijbloemen

Naast een uitgebreid assortiment in losse snijbloemen, worden er op onze eigen vestiging aan de Visserstraat in Aalsmeer exclusieve, handgebonden boeketten gemaakt. Voor meer informatie zie www.robefleurs.nl.

Planten
Wij bieden een breed assortiment aan planten, waaronder kamer-, tuinplanten, bomen, heesters en perkgoed. Tevens nemen wij deel aan het samenwerkingsverband “Decorum Plants”, kwaliteitsmerk in bloeiende en groene planten. Dit staat voor milieuvriendelijk geteelde producten met de hoogste kwaliteit. Voor meer informatie zie www.decorumplants.nl.

Plantenarrangementen
Tevens leveren wij een breed en aantrekkelijk assortiment aan plantenschalen. Naast het vaste aanbod is het mogelijk plantenschalen samen te stellen geheel afgestemd op uw wensen en behoeften.

Accessoires
Decoratiemateriaal en accessoires mogen in ons totaalpakket niet ontbreken. Wij leveren een grote diversiteit aan decoratiemateriaal en accessoires.