Pfitzer

Groots in groen

Een bedrijf in bloei

Pfitzer is uw hoogwaardige handelspartner in de sierteeltsector. Een veelzijdige en vooruitstrevende one stop shop voor al uw groenwensen, inclusief verpakkingen, accessoires en het complete logistieke proces. Natuurlijk staat de kwaliteit van onze producten voorop, we maken het verschil door persoonlijke aandacht, specialistisch maatwerk, duidelijke afspraken en uitstekende dienstverlening.

Lees meer over Pfitzer

Grenzeloos productaanbod

We hebben een uitgebreid assortiment van de beste snijbloemen, handgebonden boeketten, tuin-, kamer- en potplanten. Direct van onze vaste kwaliteitskwekers uit de hele wereld en altijd perfect afgestemd op uw specifieke wensen.

Service van de bovenste plank

Dankzij een fijnmazig logistiek netwerk, slimme IT-oplossingen en een toegewijd team bent u verzekerd van dienstverlening op het hoogste niveau. Wat uw uitdaging ook is: we denken met u mee en doen wat we beloven. Daar kunt u op vertrouwen.

Duurzaam doen en denken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor de hele wereld, maar begint dicht bij huis. Daarom zorgen we goed voor de mensen om ons heen, gaan we – onder andere door innovaties op de werkvloer –verspilling tegen en maken we onze impact op het milieu zo klein mogelijk. Onze keurmerken en certificaten bewijzen dat we op de goede weg zijn.

Meer over kwaliteit en duurzaamheid

CGD
Florimark Good Trade Practice
Bioskal
Fairtrade
Pfitzer - Sierteeltstraat 33, Aalsmeer
Pfitzer - Visserstraat 42, Aalsmeer
Contact en route

Heeft u een vraag over onze producten, wilt u een afspraak maken of langskomen? We helpen u graag verder.