Werken bij Pfitzer

Alle ruimte om uit te blinken

Hart voor de zaak

Het succes van Pfitzer danken we voor een groot deel aan ons team van professionele en gemotiveerde medewerkers. Op iedere positie voegen zij met hun harde werk, enthousiasme en ervaring waarde toe aan ons bedrijf.

Aandacht individu en team

Medewerkers van Pfitzer kunnen rekenen op een uitstekende beloning, bovengemiddelde secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne werkplek die van alle tools en gemakken is voorzien. Daarnaast bieden we voldoende ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Binnen het team bestaat een duidelijke taakverdeling, maar is verder iedereen gelijk. Dat zorgt voor een prettige werksfeer, die ruimte biedt voor feedback en waarbinnen eigen initiatief wordt gestimuleerd.

Vacatures

We streven naar gezonde groei en zijn daarom regelmatig op zoek naar nieuwe aanwinsten voor de Pfitzer-familie. Aan de slag bij de leukste werkgever in de sierteeltsector? Reageer dan snel.

Op dit moment zijn er geen vacatures

Open sollicitaties

Wie unieke kwaliteiten kan toevoegen aan ons team is altijd welkom. Is this your lucky day? Stuur via onderstaand adres een open sollicitatie naar Bea Pfitzer. Wie weet wat ervan komt!

vacature@pfitzer.nl

Pfitzer - Sierteeltstraat 33, Aalsmeer
Pfitzer - Visserstraat 42, Aalsmeer
Contact en route

Heeft u een vraag over onze producten, wilt u een afspraak maken of langskomen? We helpen u graag verder.