De wereld van Pfitzer

Alles draait om extra aandacht

Familiebedrijf met oog voor de omgeving

Ons verhaal begint in 1997, wanneer Karl-Heinz en Bea Pfitzer een import- en exportbedrijf in sierteeltproducten starten. Na jaren groeien, innoveren en presteren, is Pfitzer inmiddels een van de meest gerenommeerde handelspartners in de sector. De vaste samenstelling van ons team is al lange tijd hetzelfde, en met de meeste van onze relaties hebben we al (tientallen) jaren een hechte band.

Onze missie

Een goede en prettige samenwerking met onze partners is voor Pfitzer erg belangrijk. Of het nu om onze medewerkers gaat, vertrouwde kwekers, logistieke partijen, of afnemers. Daarom staan we garant voor de beste producten en service, gaan we voor onze relaties door het vuur en ondernemen we met respect voor mens en milieu.

De visie van Pfitzer

Alles begint bij een gezonde bedrijfsvoering: duidelijke processen, heldere afspraken en een stevige financiële basis. We investeren elke dag in langdurige samenwerkingen, waarin vertrouwen en continuïteit een belangrijke rol spelen. Zo kunnen we in goede tijden samen groeien en in mindere tijden altijd op elkaar bouwen.

“Voor medewerkers en vertrouwde partners steken we graag onze nek uit. En dat werkt twee kanten op. Je krijgt wat je geeft.”

Pfitzer - Sierteeltstraat 33, Aalsmeer
Pfitzer - Visserstraat 42, Aalsmeer
Contact en route

Heeft u een vraag over onze producten, wilt u een afspraak maken of langskomen? We helpen u graag verder.