Kwaliteit en duurzaamheid

Goed voor elkaar

Samen sterker

In alles wat we doen, streven we topkwaliteit na. Daar hebben we iedereen in de keten voor nodig. Daarom is het belangrijk dat we elkaar blind kunnen vertrouwen. We gaan uit van ieders specifieke kwaliteiten, komen afspraken na en geven elkaar constant feedback. Zo tillen we samen onze producten, processen en organisaties naar een steeds hoger niveau. En daar profiteren we allemaal van. 

Certificeringen en keurmerken

We streven ernaar dat onze producten en diensten mens en milieu zo min mogelijk belasten. Daarnaast zijn onze bedrijfsprocessen zo ingericht dat kwaliteitsbeheersing- en controles voortdurend en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Mede dankzij deze aanpak heeft Pfitzer een aantal belangrijke certificeringen en keurmerken verworven.

ISO 9001:2015 bewijst dat alle procedures en processen binnen Pfitzer gestructureerd vastgelegd, controleerbaar en perfect op elkaar zijn afgestemd.

MPS-Florimark Trade geeft aan dat we op het gebied van kwaliteitszorg, milieu traceerbaarheid en ketenkwaliteit aan strenge eisen voldoen.

Met het Max Havelaar Fairtrade keurmerk worden boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden gesteund in het verwerven van een betere plek in de handelsketen.

Stichting Skal Biocontrole is een onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische productie in Nederland. Doelstelling van Skal is het bevorderen van de juiste aanduiding van biologische voortgebrachte producten, zodat dat wat "biologisch" wordt genoemd dat ook daadwerkelijk is.

Pfitzer - Sierteeltstraat 33, Aalsmeer
Pfitzer - Visserstraat 42, Aalsmeer
Contact en route

Heeft u een vraag over onze producten, wilt u een afspraak maken of langskomen? We helpen u graag verder.